Om os

Vi holder dine minder i live

Vores Baggrunde

Pinar Lauridsen er professionel fotograf med specialisering inden for portrættering, mode, interiør og arkitektur. Hun har erfaring som filmfotograf, hvor hun har filmet utallige musikvideoer. Pinar har blandt andet arbejdet sammen med Vogue, Maison Francaise, Elle Interior and Marie Claire. Som fotograf fortæller Pinar historien bag personen og indfanger personlighed og omgivelser. Det gælder også inden for det bevægelige kamera, hvor målet er at indfange stemning, vision og individets personlighed.
Rikke har arbejdet i filmbranchen siden 2003 og har siddet i rollen både som instruktør, produktionsleder og klipper. Rikke har primært arbejdet med de korte formater såsom musikvideoer, reklamefilm, og kort- og novellefilm. Når Rikke arbejder med film, arbejder hun med følelser og fortæller historier, så hun får indfanget personligheden og essensen af individet. Når Rikke arbejder sammen med en kunde, er det essentielt, at kunden føler sig i trygge rammer, så kunden får et resultat, der matcher forventningerne. Rikke er desuden uddannet i markedsføring og webudvikling, hvilket bidrager til hendes historiefortælling og indlevelsesevne.

Tilsammen danner vi...

Tilsammen danner Pinar og Rikke et fuldendt makkerpar.

Med Pinars visuelle indlevelsesevne og Rikkes forståelse for historiefortælling imødekommer de deres kunders ønsker og behov. Vi har forståelse for hvert et individs følelser, så det kommer til udtryk i det færdige resultat.

Med os ombord vil du ikke blive skuffet.

Visit Us